starting at 55 Euro / night Cluj Napoca, Romania
reservation@ubacluj.ro OFFICE: +40.748.050.198 |

Top 9 motive pentru care să te cazezi la UBA Accommodation

23 August,2017

Primul lucru la care ne gândim atunci când plecăm spre Cluj-Napoca e să ne găsim hotel sau apartament de închiriat pentru câteva zile. Iar acum avem opțiunea unui aparthotel care combină prețul mic al apartamentului de închiriat cu toate beneficiile unui hotel.

UBA Accomodation, primul aparthotel din Cluj-Napoca, e locul în care trebuie să te cazezi când ajungi în inima Ardealului, iar motivele pentru această alegere sunt nenumărate. O să ne oprim la 9, pe restul vă lăsăm să le descoperiți singuri. 

UBA Accommodation e alternativa ideală a unui hotel. Oferă facilități de hotel combinate cu confortul modern și intimitatea unui cămin.

Poți alege între 44 de apartamente moderne, fiecare cu design unic, într-o clădire nouă, situată la 10 minute de centrul orașului.
Serviciul de curățenie e inclus în preț, exact ca la hotel.
Ai jacuzzi și terasă la ultimul etaj, iar view-ul e senzațional!
Recepție și serviciu de pază non-stop 24/7.
Ai nevoie de un pont pentru un restaurant sau un club în oraș? La recepție o să găsești întotdeauna pe cineva care te poate ajuta cu un sfat sau o propunere.
Internet wi-fi gratuit. Azi n-ai chef să ieși în oraș? Okay! Netflix & chill toată ziua!
Parcare subterană cu barieră, gratuit. Dacă vrei să ieși la un pahar de vin în oraș, ești liniștit că mașina ta e în siguranță la orice oră. Spațiu de joacă exterior.
Ai venit cu cei mici în city break? O să le placă aici la nebunie! Spațiul de joacă exterior e perfect pentru orice prichindel.
Posibilitate servire mic dejun sănătos, de proveniență locală. Poți opta (contra-cost) pentru un mic dejun ca la mama acasă la Restaurant Rod, la distanță de 20 de metri de UBA Accomodation.